Disse ungdommene tjener sine egne penger
loader
loader

Disse ungdommene tjener sine egne penger

Adrian var månedens VG-BUD og tjener egne penger som ungdom

Visste du at over 45.000 ungdommer har vært VG-bud siden oppstarten i 1993? Svært mange ungdommer har det å være bud som sin første jobb og får muligheten til å tjene sine egne lommepenger. I dag er det ca 2.000 aktive bud som hver helg går ut og får en introduksjon til arbeidslivet. Det er utrolig inspirerende!


Den digitale hverdagen

Det er mange som foretrekker å lese avisen digitalt. Noe som kan gjøre det litt krevende å drive med dørsalg av aviser. Ungdommene forholder seg positive. De understreker viktigheten av å være blid og hyggelig, og skaffe seg de faste kundene. Mange setter også pris på muligheten til å få seg en tur ut og bli kjent med alle i nabolaget.


Når ingen har cash blir vipps redningen 

I dag har færre og færre kontanter liggende og det kan være frustrerende å måtte snu i døra på grunn av dette. Men med dagens teknologi er vipps blitt redningen. Dette gjør det mye enklere og gjøre opp for betalingen. Nå har også vipps åpnet opp at også de under 15 år kan bruke vipps under foreldrenes kontroll.

Månedenes Bud

Henrik, Frida og Adrian er alle bud som står på og gjør en skikkelig god jobb. Vi ønsker å gi noen tilbake til noen av de ungdommene som viser god stå-på-vilje. Derfor velger vi hver måned ut et bud som får en liten bonus.

Henrik (14 år):  “Det beste med jobben er at man møter hyggelig mennsker samtidig som man tjene egne penger!” 

Frida (14 år): “Nå er jeg blitt kjent med alle naboene og jeg tjener mine egner penger!” 

Adrian (16 år): “Det er kjempehyggelig at jeg har fått faste kunder” 


Ta godt imot ungdommene når de går rundt i ditt nabolag!

loader