loader
loader

Conrad Albrigtsen, 15 år (Nøtterøy)

Månedens VG-Bud juniHvem er du?

Jeg heter Conrad Albrigtsen og blir 15 år. Jeg bor på Nøtterøy og går på Teigar Ungdomsskole. Jeg går med VG på søndager og det har jeg gjort i over ett år.

Hvor ofte og lenge jobber du?

Jeg går med VG hver søndag og av og til noen ekstra dager når det er helligdager, som for eksempel i jula og påsken. Jeg henter avisene kvart over ni og er hos første kunde rundt halv ti. Det variere litt hvor lenge jeg jobber, men jeg pleier å være ferdig i elleve tiden.

Hva er ditt beste salgstriks?

Det er å alltid være blid og å vise fremsiden på VG tydelig. Vi selger ferske og spennende nyheter! Jeg har etter hvert fått mange faste kunder og de får en twist sammen med avisa. De får da en sjokoladebit til kaffen sin på morgenen mens de leser VG. Det er svært populært og jeg forsøker å huske på hva som er favoritt biten til de ulike.
På sommeren når det er fint vær er det lurt å være tidlige ute. Hvis man kommer for sent er det større sjanse for at det ikke er noen hjemme.

Hva er ditt råd til de som vurderer å bli bud?

Sjekk ut mulighetene i ditt nabolag ved å ta kontakt med MD. I starten bruker man litt lengre tid for man kjenner ikke ruta like godt, men det viktigste er å ikke gi opp. Jeg brukte nesten dobbelt så lang tid de første månedene enn det jeg gjør nå. De aller fleste er veldig hyggelig, men det kan også være noen som ikke er like blide når du ringer på. De stedene går du uansett bare en gang så ikke la det ødelegge for deg. Husk å vær blid mot alle, også de som ikke kjøper VG.

Hva er det beste med jobben?

Å tjene egne penger! Jeg har mer lommepenger nå enn tidligere og jeg sparer ca. halvparten av alt jeg tjener. Det er så mange hyggelige mennesker på ruta mi! Jeg har blitt kjent med mange i nabolaget. En av mine faste kunder pleide å sette frem en stol i gangen og vente på at jeg skulle komme, det er hyggelig. Å jobbe søndag formiddag går heller ikke utover muligheten til å være med venner etterpå. Når jeg er ferdig med å gå med avisen er det flere av vennene mine som ikke har stått opp engang!

loader