loader
loader

Daniel Jarnes Båtstrand, 14 år (Mosjøen)

Månedens bud september 2021


Hvem er du?

Hei! Mitt navn er Daniel Jarnes Båtstrand på 14 år fra Mosjøen. På fritiden elsker jeg å spille fotball, friidrett, slalom og langrenn. Jeg har vært VG bud i ca. 1 år og har ingen planer om å slutte! Jeg jobber både lørdag og søndag og noen ekstra dager i ferier. Jeg bruker å selge mellom 25-35 aviser hver helg.

Hva er ditt beste salgstriks?

Mitt beste salgstriks er å smile, være positiv uansett om de ønsker å kjøpe aviser eller ikke. Da er det lettere å få solgt avisene neste gang! 

Et annet tips er å aldri gi opp. I starten kan det ta veldig lang tid å selge aviser, men ikke se det ulikt. For meg tok det enormt lang tid å selge mine første aviser, men etter en stund fant jeg mine faste kunder som venter på at jeg skal komme. Etter hvert brukte jeg mine opptjente penger til å kjøpe meg en sykkel, slik det skulle være mer effektivt og dermed kunne jeg selge mange flere aviser på kortere tid.

Det jeg liker med å være VG-bud er at det er en enkel jobb for ungdom som vil tjene litt ekstra penger. Jeg møter mange nye mennesker og synes det er veldig koselig å se at spesielt de eldre blir kjempe glad når jeg kommer med avisene og kanskje slår av en prat! 

Ikke vent et sekund med å søke! Dette er en fin jobberfaring! Å bli VG- bud er det smarteste jeg har gjort! 

loader