VG-Bud
© VG-Bud 2017 bud@directhousemedia.no

Selg VG på dørene noen timer i helgen og få godt betalt! VG-Bud er perfekt for deg som er 13 år eller eldre. Du velger selv om du vil jobbe lørdag, søndag eller begge dager i helgen. 

Dette gjør du som VG-Bud

- Du får din egen rute av oss, med avtalt tid og sted for å hente aviser.

- Før du begynner å selge, er det viktig å sjekke at du har fått riktig antall aviser utlevert. Når du har gjort dette er det bare å starte å selge aviser til alle på ruten din! 

- Når du er ferdig må salget registreres og systemet regner ut hvor mye du får i lønn, om du får bonus og hvor mye du skal betale inn til Direct House Media. 

Hva tjener du som VG-Bud?

Som bud tjener du kr. 13,47 pr. solgte avis. i tillegg utbetales kr. 1,53 i feriepenger. Totalt kr. 15 per solgte avis!

Lønnen utbetales etter hver salgsdag og du har muligheten til å tjene 50 kroner ekstra i bonus, dersom du selger mer enn 12 aviser på lørdager og 14 aviser på søndager.

Hentetidspunkt: 

Hentetidspunkt for avisene:
Lørdag kl. 09.00
Søndag kl. 09.30

Ved forsinkelser sender vi melding til mobilen din, så husk å ta den med.

Avispakken din er merket med ditt rutenummer og antall aviser den skal inneholde. Når du åpner pakken er det veldig viktig å sjekke at du har fått riktig antall aviser. Skulle det være feil antall aviser i pakken, må du melde avvik systemet. 

Registrer salget:

Når avisene er solgt må salget registreres. 

Returklipp:

Dersom du ikke fikk solgt alle avisene må du klippe ut VG-logo med datoen på alle avisene som ikke ble solgt. Etter salgsdag sender vi ut informasjon om du må sende inn returklippene du har samlet opp.

Lønn og betaling:

Når alle salgene er registrert vil systemet regnet ut hvor mye du får i lønn, bonus og hva som skal betales inn til Direct House Media. Betalingen til Direct House Media skjer via Vipps og det resterende beløpet er din lønn. 

Andre henvendelser

Henvendelser angående ferie, avvik og oppsigelse gjøres direkte i systemet. Andre henvendelser tas direkte med Direct House Media.