VG-Bud
© VG-Bud 2022 bud@directhousemedia.no
Jeg heter Marcus og er 14,5 år gammel fra Hafslundsøy. Har gått med VG i 1 år og trives veldig godt med det. Fikk en lang rute i nabolaget vårt og det virket som en evighet og gå hele runden. Men etterhvert fant jeg ut hvem som ble mine faste kunder og ruten ble raskt kortere. 

På fritiden er jeg med i Hasle og Ise Salongskytterlag. Jeg drar dit 2 ganger i uken, pluss stevner og konkurranser. Ellers har jeg 2 sump-skilpaddder som heter Salt og Blue. 

Hva synes du er det beste med jobben?

Det beste med jobben er jo så klart, når lønnen telles og litt "tips" kommer jo også innimellom. Mamma setter pengene inn på kontoen min. 

Hvor ofte jobber du? 

Jeg selger VG hver søndag og ekstra dager i julen og påsketider, når vi ikke er på hytta eller andre ferier. Og når vi er flinke og selge mange aviser er det bonus hver måned fra VG. Også har de konkurranser mellom alle budene. Der har jeg vunnet kinobilletter tidligere! 

Hva er ditt beste salgstriks? 

Mitt beste salgstriks er og være blid og hyggelig mot kundene. Mine råd til nye bud er å være hyggelige og positive mot kundene, selv om de ikke alltid kjøper avisen hver gang. Gå til samme tid hver uke, da mange sitter klare med pengene og venter på deg.


Se hvordan DU kan bli månedens VG-Bud :)