VG-Bud
© VG-Bud 2022 bud@directhousemedia.no

Jeg heter Daniel Stenberg-Knutsen og er 15 år gammel. jeg bor i Ottestad og går i 10. klasse på Ottestad ungdomsskole. På søndager selger jeg VG på døra, og det har jeg gjort 1,5 år nå. Jeg trives veldig godt i jobben, anbefaler derfor denne jobben til alle som ønsker å tjene sine egne penger!

Hva synes du er det beste med jobben?

Det beste med jobben er jo så klart at man tjener sine egne penger og at du får muligheten til å bli kjent med mange hyggelige mennesker. Trim og frisk luft er også en bonus.

Hvor ofte jobber du?

Jeg jobber hver søndag fra ca. kl. 10:00 til 12:00. i tillegg til helligdager i forbindelse med for eksempel jul og påske. Jeg selger i overkant av 40 aviser hver gang og kan nok fortsatt øke salget.

Hva er ditt beste salgstriks?

Mitt beste salgstriks er å være blid og hyggelig mot kundene. Og å opptre høflig selv om kundene iblant sier "nei". Noen av kundene har til og med gitt julegaver og konfirmasjonsgaver - Og mange gir tips!

Hva er ditt råd til de som vurderer å bli VG-bud?

Jeg anbefaler virkelig denne jobben. Selv om det kan gå tregt i starten, må du ikke gi opp. Etterhvert blir det faste kunder som er takknemlig for at du kommer. Ofte har de pengene klare. Det er lurt å skaffe seg vipps siden alle ikke har kontanter. Jeg har også avtale med noen kunder om å legge igjen avisen dersom de ikke er hjemme. Enten henger det penger på døra eller så kommer det en vipps senere på dagen. Jeg har vært VG-bud i 1,5 år og ønsker å fortsette med det lenge ennå.


Se hvordan DU kan bli månedens VG-Bud :)