VG-Bud
© VG-Bud 2022 bud@directhousemedia.no
  

Hvem er du?

Jeg heter Jonas Sørvik-Jacobsen og er 13 år (14 år i september). Jeg går med VG på søndager. Det har jeg gjort i over 1 år. Jeg elsker jobben min. Når jeg ikke jobber liker jeg å spille dataspill, høre på musikk og være med venner og familie.

Hvor ofte og lenge jobber du?

Hver søndag kl.09.25 sykler jeg hjemmefra for å hente avisene. Jeg pleier å ha 20 aviser og må telle antallet jeg har fått før jeg begynner runden min. Viktig å sjekke at alt stemmer. Jeg bruker gjerne 1,5 time på runden min. Litt mer når jeg må gå på vinteren.

Hva er ditt beste salgstriks?

Mine salgstriks er å være hyggelig uansett. Smile og ønske de en god dag.
Informere de om ekstra salgsdager eller hvis jeg vet jeg blir borte en søndag i form av ferie e.l. Syk har jeg aldri vært. Tenker jeg skal være veldig syk før jeg ikke går på jobb. Kundene mine forventer at VG kommer på døra på søndagene.

Hva er ditt råd til de som vurderer å bli bud?

Grip sjansen! En trivelig jobb hvor man kommer seg ut og møter andre mennesker i nærmiljøet. Og husk: Med et smil kan man gjøre andres dag bedre.
Det er en fin måte tjene penger, spare penger og lære å kjenne pengenes verdi.

Hva er det beste med jobben?

Å kunne sykle rundt og snakke med mennesker. Gjøre de glade ved å komme med VG som de venter på. Tjene penger og få jobberfaring.