VG-Bud
© VG-Bud 2022 bud@directhousemedia.no

Hvem er du?

Hei! Mitt navn er Daniel Jarnes Båtstrand på 14 år fra Mosjøen. På fritiden elsker jeg å spille fotball, friidrett, slalom og langrenn. Jeg har vært VG bud i ca. 1 år og har ingen planer om å slutte! Jeg jobber både lørdag og søndag og noen ekstra dager i ferier. Jeg bruker å selge mellom 25-35 aviser hver helg.

Hva er ditt beste salgstriks?

Mitt beste salgstriks er å smile, være positiv uansett om de ønsker å kjøpe aviser eller ikke. Da er det lettere å få solgt avisene neste gang! 

Et annet tips er å aldri gi opp. I starten kan det ta veldig lang tid å selge aviser, men ikke se det ulikt. For meg tok det enormt lang tid å selge mine første aviser, men etter en stund fant jeg mine faste kunder som venter på at jeg skal komme. Etter hvert brukte jeg mine opptjente penger til å kjøpe meg en sykkel, slik det skulle være mer effektivt og dermed kunne jeg selge mange flere aviser på kortere tid.

Det jeg liker med å være VG-bud er at det er en enkel jobb for ungdom som vil tjene litt ekstra penger. Jeg møter mange nye mennesker og synes det er veldig koselig å se at spesielt de eldre blir kjempe glad når jeg kommer med avisene og kanskje slår av en prat! 

Ikke vent et sekund med å søke! Dette er en fin jobberfaring! Å bli VG- bud er det smarteste jeg har gjort!