VG-Bud
© VG-Bud 2017 bud@directhousemedia.no


Er du klar for årets morsomste julekalender? "Ikke lov å le på hytta" har blitt en kalender med 24 hysteriske luker som passer for hele familien eller vennegjengen – og nå kan du som er VG-Bud være med og selge den sammen med avisen!

Ta den med deg ut når du skal selge avisene dine, og det blir garantert god stemning når du ringer på hos både nye og faste kjøpere. I tillegg er det massevis av premier til de beste selgerne! Du kan selge dem i hele november, så bestill så mange du tror du klarer å selge, og fyll opp kontoen med litt ekstra før jul. Logg inn på "Min side" (https://login.vg-bud.no/login) og bestill dem sammen med avisene dine. Og best av alt – fem superselgere får i tillegg en personlig videohilsen fra Mads Hansen! Perfekt julegave til seg selv!

Hva inneholder julekalenderen?
Alle lukene i VGs julekalender inneholder morsomme, spennende og hysteriske aktiviteter basert på VGTV-serien "Ikke lov å le på hytta" – som passer for hele familien, vennegjengen, eller blant kollegaer på jobben. I tillegg skjuler det seg rabattkoder fra blant andre Norli, Swix, Fredrik & Louisa, Ulvang, Cool og Lundhags.  

 

Hvordan bestiller jeg julekalender som VG-Bud? 

Ta det helt med ro! Du får en pakke med julekalendere automatisk tilsendt sammen med avisene dine. Om du vil ha enda flere f.eks. neste uke, kan du bestille dem der du bestiller avisene dine, inne på "Min side". Siste frist for en ny bestilling før salgshelgen din er torsdag kl. 10. Om du ikke bestiller aviser, får du heller ikke tilsendt julekalendere. 

Julekalenderen kan kun bestilles av VG-Bud, så åpne opp døra og kjøp direkte fra ett av våre ivrige og dyktige VG-Bud når de ringer på i nabolaget.

 

Informasjon om konkurransen:

Alle som selger 25 eller flere julekalendere i løpet av hele november, er med i trekningen av gavekort! Vi deler ut gavekort på 1000 kroner til 5 heldige vinnere, i tillegg til kinobilletter til 10 utvalgte bud. 

Og ikke nok med det: 5 superselgere vinner en personlig videohilsen fra Mads Hansen!

Hvor mye koster julekalenderen? 

Julekalenderen koster 99 kroner når du selger den. 

 

Hva tjener jeg på å selge julekalenderen? 

Som VG-Bud tjener du normalt 13,47 kroner per avis du selger. I tillegg utbetales 1,53 kroner i feriepenger, så totalt 15 kroner per solgte avis. Når du selger julekalenderen tjener du hele 25 kroner per kalender! Perfekt om du vil tjene litt ekstra før jul!

Og husk: Du kan selge julekalenderen din hvor som helst og når som helst – ikke bare på ruten din. Og selger du ikke alle julekalenderne den første helgen, kan du ta dem med deg neste helg for eksempel. Du har hele november på deg!

 

Når får jeg betalt? 

Lønnen utbetales etter at du er ferdig med salgsdagen din. Husk å registrere salgene dine – både aviser og kalendere.

 

Registrere salg av julekalender: 

Når du selger julekalenderne må du registrere salget som vanlig. Julekalenderne du selger registrerer du på de datoene som ligger på "Min Side", uavhengig av når du faktisk selger dem. Salg av julekalenderne må du registrere etter hver salgsdag. Men husk at om du ikke selger alle kalenderne kan du ta med de du har igjen neste gang du skal ut og selge.