Månedens bud!

Gavin

13

år fra

Drøbak

Hvem er du?

Jeg er Gavin Andras. 13 år, fyller snart 14 og jeg bor i Drøbak. Jeg begynte i jobben rett etter at jeg hadde fylt 13 år, og i perioden før det tok jeg noen runder som vikar for min søster som hadde ruten før meg. Jeg går på Dyrløkkeåsen skole og jeg trener badminton 2 ganger i uken.

Det fine med jobben som VG-Bud er at jeg møter så utrolig mange fine og hyggelige mennesker hver helg. Jeg syns det er koselig å se dem og de syns det er veldig koselig å se meg. Det er fint å tjene sine egne penger og jeg syns det er veldig godt betalt.

Hva er ditt beste salgstriks?

Mitt beste salgstips er å spørre kundene hva deres behov er og hva som passer best for dem og hva de ønsker: Om jeg skal levere på døren eller i postkassen, at de vippser senere eller at de kjøper av meg med en gang. Alle mine faste avtaler med kunder er mitt viktigste salgstriks. For å skaffe seg kunder er det viktig å ringe på hos mange og spørre de om de ønsker å ha avis fast på døren fremover, og om de er interessert. Alltid være snill å hyggelig og glad og komme rundt samme tid slik at jeg alltid går en fast rute så de vet når jeg kommer.

På spesielle dager, for eksempel morsdag eller farsdag, kan jeg dele ut en twist-bit eller noe for å gjøre dem glad. Hvis du har mange aviser igjen fordi mange av de faste kundene er borte, bruker jeg Facebook-grupper for å høre om noen vil kjøpe den dagen. Så sykler jeg til kunder overalt dersom noen skulle ønske det rundt i Drøbak. Det er alltid noen som da kjøper selv om det bare er den ene dagen, og ofte blir de også faste kunder. Det er også viktig å alltid ha med veksel i tilfelle noen vil betale kontant.

Trenger du hjelp?

Ikke funnet svar på dine spørsmål om jobben som VG-Bud? Se Ofte stilte spørsmål, eller send oss en melding.

Kontakt oss

Hva venter du på? Bli en del av VG du også!

Søk og bli VG-Bud