loader
loader

VG Kryss for VG-Bud

VG Kryss er et populært produkt alle våre VG-Bud har muligheten til å selge sammen med avisenHar du lyst til å tjene DOBBELT så mye som vanlig på ruten din? Vi tilbyr nå kryssordmagasinet VG Kryss til våre VG-Bud, som du kan få levert sammen med avisen og selge på ruten din! Les mer om VG Kryss nedenfor.
 
VG Kryss er et svært populært produkt som normalt selges i butikker. Det kommer en ny utgave av VG Kryss annenhver uke, og de er vanligvis i salg i butikk på mandager. Nå får våre VG-Bud en eksklusiv mulighet til å selge VG Kryss helgen før de havner i butikken!


Hva koster VG Kryss? 
 
De normale utgavene av VG Kryss koster 39 kr. 
 
 
Hva får jeg betalt? 

For hvert VG Kryss du selger tjener du 15 kr – akkurat det samme som avisen. Det vil si at du kan tjene dobbelt så mye som vanlig!


Hvordan bestiller jeg VG Kryss?  

I første omgang er det et begrenset antall VG Kryss tilgjengelig, så her er det førstemann til mølla! VG Kryss ligger inne og kan bestilles som vanlig. Dette gjør du sammen med avisene dine inne på «Min side».

 
Registrere salg av VG Kryss?

Når du selger VG kryss må du registrere salget som vanlig, og innen 48 timer etter endt salgsdag. Det vil si at om du selger både aviser og VG Kryss i helgen, må du registrere begge salgene dine på «Min side».


Når kommer VG Kryss? 
 
VG Kryss kommer annenhver uke, og er tilgjengelig i butikk fra mandager. Som VG-Bud får du muligheten til å selge VG Kryss helgen før de havner i butikken. Første utgave som blir tilgjengelig for alle VG-Bud kommer 9. april, og kan selges helt frem til helgen 16. og 17. april. Fremover vil du ha muligheten til å bestille VG Kryss annenhver uke.
loader